Over ons bedrijf

Larson Beds

Larson Beds gelooft sterk in de overtuiging dat iedereen de mogelijkheid heeft om beter te slapen. Een goede nachtrust is immers de sleutel tot een gelukkiger, gezonder en productiever leven. Voor ons betekent beter slapen maatwerk: het begint met een bed dat perfect bij jou past. Of het nu gaat om het matras, het kussen of het beddengoed, elk element speelt een essentiële rol in dit proces.

Kwaliteitsslaap, goed leven

Kwaliteitsslaap

Een gebrek aan goede nachtrust heeft aanzienlijke gevolgen voor de gezondheid. Maar liefst één op de vijf Nederlanders ervaart slaapproblemen. We doen een beroep op alle Nederlanders om ons te ondersteunen in onze missie betreffende het belang van kwalitatieve slaap. Jouw steun is van onschatbare waarde. Wij verstrekken actuele informatie over slapen, zodat je kunt ontdekken hoe een goede nachtrust bijdraagt aan een verbeterde levenskwaliteit.

Nieuw concept

Nieuw Concept

Larson Beds lanceert in Nederland een innovatieve benadering. Door kostenefficiënt te opereren, presenteren wij hoogwaardige producten tegen een fractie van de gebruikelijke prijs. Ons ervaren team, gespecialiseerd in de ontwikkeling van matrassen, bedden en kussens, heeft bijgedragen aan vooraanstaande merken. Deze uitgebreide expertise resulteert in onze hoogwaardige productlijn, waarin comfort en kwaliteit perfect samenkomen.

The Investment Company

Wie zijn wij?

De Investment Company, TIC Global Investments B.V., hierna gezamenlijk aangeduid als 'de Geaffilieerde Bedrijven', begon als een Nederlands familiebedrijf en groeide uit tot een wereldwijd fenomeen. Met passie streven we naar een hoogwaardige slaapbeleving. Onze uitgebreide productlijn, waaronder Larson Bed en essentiële huishoudelijke producten, biedt kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij leveren comfort aan huishoudens wereldwijd, met vestigingen in China en Nederland als bewijs van onze toewijding aan innovatie en klanttevredenheid.