Product development

Product ontwikkelingen

Onze designers hebben oog voor schoonheid en detail. Het zijn professionals met talent, passie voor hun vak en kennis van de laatste trends… maar het zijn natuurlijk niet perse de consumenten die onze producten dag in dag uit gaan gebruiken en ze ervaren zoals jij dat doet. Daarom vragen we al vroeg in de ontwerpfase de mening van ons klantenpanel. Wij hebben een gezamenlijk doel, jou blijven verrassen met kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Ook onze designers staan daar iedere ochtend met plezier voor op.

Textile factory

Zorgvuldige productie

Is de ontwerpfase afgerond, de materialen geselecteerd en het productieproces opgezet? Dan gaan we aan de slag. En nu moet je niet denken dat we het dan enkel overlaten aan de vakmannen die de meubels produceren. Nee, we houden zelf ook een vinger aan de pols en voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om er zeker van te zijn dat het nieuwe product precies wordt wat wij in gedachten hadden toen het op de ontwerptafel lag. Gelukt? Dan zorgen we samen met onze vakmensen dat de kwaliteit en duurzaamheid gedurende het gehele productieproces, zolang dit artikel geproduceerd wordt, gegarandeerd blijft. Beloofd!

Quality controller

Kwaliteitscontrole

Ondanks de vele controles uitgevoerd door de vakmensen tijdens het productieproces blijven we het product controleren tot het bij jou voor de deur staat. Dat betekent dat wij nog een kwaliteitscontrole uitvoeren voor het product vanuit de fabriek naar de opslag gaat. Maar dat is nog niet alles, heb jij jouw product besteld dan volgt er opnieuw een kwaliteitscontrole voordat het verpakt wordt en met de koerier jouw kant op komt. Ook wij zijn maar mensen, we doen er alles aan om te zorgen dat jouw bestelling je niet teleur kan stellen.

Is het toch niet helemaal zoals we beloofd hebben? Twijfel dan geen moment maar geef ons een berichtje en we lossen het op.

Logistics

Logistiek

Onze transporteurs kiezen we, net als alle andere ketenpartners, heel zorgvuldig. Ze gaan tenslotte eerst met onze producten richting het magazijn om daarna met jouw bestelling op naar je toe te komen.

Wij eisen transparantie over waar jouw bestelling zich bevindt en een garantie over de zorg ervoor. Je krijgt van ons een code om jouw pakket te volgen zodat je ook precies weet wanneer de bezorger voor de deur staat met jouw nieuwe Larson artikel.

Liever helemaal geen omkijken naar de levering? Als jij het prettig vindt bezorgen twee van onze collega’s jouw aankoop precies wanneer en waar jij deze wilt hebben. Ze pakken jouw bestelling voor je uit, daar waar jij hem hebben wilt.

Customer Service

Klanttevredenheid

Alleen, maar dan ook echt uitsluitend en alleen als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Met alle zorg en aandacht waarmee wij jouw producten van ontwerp tot verzending behandelen kunnen we ons bijna niet voorstellen dat je niet blij bent met je aankoop.

Is je slaapcomfort toch niet zoals verwacht? Laat het ons weten! Stuur een e-mail, en we streven ernaar om binnen 48 uur te helpen

Team

Team

Larson™, Larson Beds™ is een handelsnaam van TIC Global Investments B.V. een groep van enthousiaste ondernemers met een passie voor slaap- en woonproducten. Wij zijn een gezonde mix van mensen met ervaring in de meubelindustrie, creatieve geesten met gevoel voor stijl, specialisten op het gebied van logistiek en ondernemers die geloven in de kracht van samenwerken.